CORONASTRIKTIONER

Kære brugere af Guldborgsund Hallerne

Du skal bruge coronapas i svømmehaller og træningscentre. Børn under 15 år samt personer, der benytter svømmehaller som led i forenings-, undervisnings- eller uddannelsesaktiviteter er undtaget krav om coronapas.

Besøgende, tilskuere, publikummer og lignende på 12 år og derover skal bruge mundbind eller visir i lokaler, hvor der udøves idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter samt kulturaktiviteter, herunder svømmehaller, idrætshaller, træningscentre og foreningslokaler biblioteker og musik- og kulturskoler andre kunstskoler og grundkurser på kunstområdet. Kravet om mundbind eller visir gælder ikke, når man udøver idræt eller fritidsaktiviteten det pågældende sted.

Der vil være krav om coronapas (indendørs og udendørs) og mundbind/visir (indendørs)ved idrætsarrangementer med betalende tilskuere eller tilskuere, som tilbydes billetter gratis, som sædvanligvis ville blive udbudt til salg (siddende). Der vil desuden være en begrænsning på antallet af publikummer til indendørs arrangementer på højst 500 pr. sektion. Der må maksimalt være tre sektioner. 

 

 


GÆLDENDE FOR SVØMMECENTER FALSTER og NORDFALSTER SVØMMECENTER:
Der er stadig offentlig svømning i vores svømmecentre, dog med restriktioner.
Se de gældende restriktioner her. Svømmecenter Falster og Nordfalster SvømmecenterDe bedste hilsner
Guldborgsund Hallerne
guldborgsundhallerne@guldborgsund.dk
Tlf: 54 73 15 40