Hal 1

Hal 1

Hal 1 er en dejlig lys hal med plads til mange mennesker.

Hal 1 fungerer i hverdagen som træningshal. I håndboldsæsonen er hallen hjemmebane for Ligadamerne i Guldborgsund Håndbold ApS - bedre kendt som Nykøbing F. Håndboldklub.

På årsbasis afholdes en del større arrangementer i Hal 1. Det er især koncerter, loppemarkeder, livsstilsmesser, boksestævner, fester og meget mere.

Opbygget med moderne udstyr; 4 LED-storskærme på 4 x 2 meter, måltavle, topmoderne Tarflex halgulv, nyt lysanlæg (op til 1200 lux), hvilket gør hallen meget velegnet til tv-transmissioner - og meget mere. Hallen er 40 x 20 meter.

Hal 1 er forbundet med Hal 2. Forbindelsen mellem de 2 idrætshaller er en stor fordel, når vi afholder messer, håndboldstævner og kombinerede arrangementer, hvor begge haller kan være i spil.

Der er omklædningsrum forbundet med Hal 1.

Hallen blev akustikreguleret i 2012, hvilket har gjort, at der er en fantastisk akustik i forbindelse med de store arrangementer.


Bemærk venligst, at der i denne hal er enkeltopstregning, dvs. at det IKKE er muligt at booke badmintonbaner, volleyballbaner og minibaner til hhv. håndbold, fodbold eller basketball.