En kæmpe oplevelse for både din baby og dig

Babyplask

Vi glæder os meget til at se jer.

Hvis du går til BabyPlask med dit barn, er det et krav, at de er iført vores specielle babybukser, da der er rigtig mange babyer/børn i vandet ved disse aktiviteter.

Vores specielle Babybukser er syet af stof der mindsker risikoen for uheld i bassinet. Dette er både til gavn for miljøet og for dig, da vi undgår at skulle lukke bassinet på grund af uheld.

Baby/barnet slipper desuden for at bære rundt på en tung ble i vandet og får derfor større bevægelsesfrihed.

Babybukserne kan købes eller lejes (10 kr.) i receptionen i Svømmecenter Falster og Nordfalster Svømmecenter. Pris ved køb er kr. 150,-. Systemet går ud på, at man gratis bytter størrelse efterhånden, som barnet vokser. Når børnene når 4-års alderen, udstedes der en billet - ved aflevering af bukserne - til brug ved offentlig svømning, til en værdi af kr. 40,-.

Derfor er den reelle udgift på kr. 110,-

Nordfalster Svømmecenter

I Nordfalster Svømmecenter er der sportsbassin med seks baner, varmtvandsbassin og et soppebassin til de mindste. Der er også et lækkert wellnessområde med tyrkisk bad og infrarød sauna.

Læs mere

Svømmecenter Falster

I Svømmecenter Falster kan hele familien nyde det store morskabsbassin med vandrutchebane og spa-pool, ligesom der er sportsbassin med otte baner samt varmtvandsbassin.

Læs mere