Byggeriet af Nykøbing F. Stadionhal er i gang

Om lidt under to år udvides hallerne i Nykøbing Falster med en ny stor multihal, der skal kunne rumme store internationale sportsbegivenheder, koncerter og events.
Byggeriet skal samtidig imødekomme en stor efterspørgsel på haltimer fra flere af kommunens skoler, foreninger m.fl., der nu får plads til deres aktiviteter.
Opførelse af den nye Multihal betyder endvidere, at sportsforeningerne og skolerne ikke længere får så mange aflysninger, når der er større arrangementer i hallerne.

Udviklingen af den nye hal begyndte med møder og workshops for alle foreninger og brugere, der havde lyst til at bidrage til den nye hal.
Rambøll, som er projektets byggeherrerådgiver deltog i møderne, og tog så mange ideer og ønsker som muligt med i udbudsmaterialet,
som Gråkjær Erhverv A/S gav bud på og vandt. NU ER BYGGERIET ENDELIG i gang. 

Den nye hal skal kunne rumme 2.500 siddende og 500 stående tilskuere og er blandt andet tiltænkt som ny hjemmebane for NFHs håndboldliga-kvinder.´
Den nye hal skal sammen med de 3 eksisterende haller danne rammen for et multihal-kompleks hvor Nykøbing F. Hallerne i sin helhed kan tilbyde idræt og kultur på alle led og kanter.

Følg byggeriet

Byggeri uge 45

Storebror tager mere og mere form! Taget er lukket, siderne lukket – foyeren står frem i lyset og hallen ligner mere og mere projektet fra...

Læs mere

Uge 33 - 36 Det går stærkt nu!

Alle rammerne er efterhånden på plads, og om 14 dage er der tag og sider på også Omklædningsrummene begynder at tage form, og byggeleder Keld Evers fra Gråkjær beretter at alt går efter planen.

Læs mere

Uge 30 - 33 Der støbes færdigt og rejses spær

Der er hen over sommeren virkelig blevet arbejdet igennem på halbyggeriet, og på billederne ses det nu mere og mere tydeligt hvad det er for en størrelse af hal der står i vente til næste sensommer.

Læs mere

Uge 20 - 22 Der gøres klar til den store STØBNING

Onsdag den 8. juni er det STORE STØBEDAG og der kommer ikke mindre end 90 lastbiler med beton forbi Nykøbing F. Hallerne I dagene op til, arbejdes der med lagene under betonen.

Læs mere

Uge 14 - 19 Så er rammerne ved at være der

Nu er alt det i jorden på plads, og arbejdet OVER jorden er påbegyndt. Det begynder så småt at tage form.

Læs mere

Uge 12 og 13 - Så mangler vi kun et par stykker

I weekenden ville "BANKE-DRENGENE" ha' knaldet de sidste pæle i jorden og dermed ville selve pæleramningen været fuldendt. men, idrætten og aktiviteter i hallen kommer altså stadig i første række..

Læs mere

Uge 10 og 11 - Ned med 25 m. lange pæle

Ikke mindre end 25 meter lange pæle skal i jorden! Jorden er blød som smør og der er pæle overalt

Læs mere

Uge 9 - Flytte, banke og bore

Så røg indgangspartiet bag hal 3 - men bare rolig - det bliver RIGTIG godt!

Læs mere

Uge 8 - Så skal der hamres pæle i

Der skal hamres rigtig mange pæle i jorden så den nye hal kommer til at stå fast og sikkert de næste mange mange år.

Læs mere

Uge 7 - Vi er igang

Entreprenøren graver på livet løs og der forberedes til den store pælefundering

Læs mere